vineri, 15 iulie 2016

Pistolete pentru sudare MIG/MAG Push-Pull Plus de la Binzel


Pistoletele pentru sudare din seria Push-Pull Plus, special dezvoltate pentru sudarea aluminiului și pentru utilizarea de sârme subțiri, fac față fără probleme la alimentarea coerenta și constantă cu sârmă, chiar și cu pachete de furtunuri lungi.Cu un motor puternic și robust, si potențiometru, garantează reglarea exactă a vitezei. Pentru o alimentare optimă cu sârmă, fără pierderi la frecare, presiunea de contact a rolelor de alimentare poate fi reglată cu precizie și usurință direct pe mâner. Mânerul ergonomic asigură manipularea optimă și oboseală redusă la utilizare.

Gâturile pistoletelor se pot inlocui rapid. Acestea sunt disponibile în versiune dreaptă și îndoită la 45°. O interfață specială între mâner și gâtul pistoletului face posibilă rotirea gătului cu până la 360°. Toate pistoletele, atât cele cu răcire în aer cât și cele răcite cu lichid pentru puteri de până la 400 A, se bazează pe binecunoscuta serie de pistolete "MB".
Principalele domenii de aplicare pentru aceste pistolete includ construcția de depozite, construcția de containere și nave, etc., precum și construcțiile auto și construcțiile de vagoane.
  • Caracteristica motoarelor este standard Push-Pull
  • Alimentare cu sârma fără probleme mulțumită unui motor puternic
  • Reglarea precisă a presiunii de contact pe rolele de alimentare direct de pe pistolet
  • Disponibile, opțional, cu potențiometru pentru reglarea vitezei de avans
  • Consumabilele sunt identice cu cele ale seriei de pistolete MB – stocuri minime
  • Răcire optimă a pistoletului – durată mare de utilizare
  • Design robust – durata mare de viață

Cu racire pe gaz:






 Cu racire pe lichid:





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu