vineri, 15 iulie 2016

Pistolete pentru sudare Binzel MIG/MAG ABIMIG® GRIP W

Pistoletele ABIMIG® GRIP W excelează în particular la sudarea în impulsuri datorită unui circuit dublu de răcire care asigură o răcire suplimentară a consumabilelor și prelungește durata de utilizare.

Pistoletele ABIMIG® GRIP W, răcite cu lichid, mânerul inovativ “GRIP” este format din 2 piese cecombină ergonomia cu diverse module (de comandă și control), de asemenea și soluția cu “butonul deasupra”. “GRIP” introduce și articulatia cu bilă în mâner, ceea ce garantează o utilizare sigură și optimă.


Toate pistoletele sunt atent proiectate pentru a oferi utilizarea confortabilă și precisă.
Avantajele gamei ABIMIG GRIP W:
  • Circuit dublu de răcire  - garantează aderență minimă a stropilor și durată mare de utilizare a consumabilelor și a pieselor de schimb.
  • Protecție aditională a gâtului pistoletului împotriva radiațiilor UV și termice – pentru mărirea duratei de viață a gâtului pistoletului.
  • Gâtul nou dezvoltat, sistemul de mânere ABIMIG® GRIP și articulatia cu bilă, asigură manevrabilitate mărita chiar și în situații extreme.
  • Cu excepția portduzei de curent, toate consumabilele seriei ABIMIG® GRIP W 555 sunt compatibile cu cele ale seriei de pistolete MB 401/501 – stocare minimă.
  • Portduză de curent, mecanic extrem de rezistentă și robustă (opțional lipită sau demontabilă) – durată mare de utilizare

Fise tehnice:




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu